Commercïele fotografie

                Ron Steemers is een professioneel fotograaf. Portretten, reclame en mode, dat is het voor hem. Hij fotografeert voor bedrijven, reclamebureaus, magazines, overheden en instellingen, is breed inzetbaar en veelzijdig. Hij kijkt niet alleen naar het geschoten beeld, maar ook naar de vorm en het concept erachter.

Zijn werkterrein binnen de fotografie beslaat o.a mode - webshop fotografie, lookbooks -, reclame - corporate campagnes, advertenties, packshots, lifestyle - en portretten, headshots voor socialmedia, architectuur, interieurs, design en automotive.

                Ron Steemers fotografie beschikt over een ruime representatieve daglicht-studio, voorzien van moderne apparatuur. Alle beeldbewerking wordt ‘in huis’ gedaan voor een optimaal resultaat.

De studio bevindt zich net buiten het winkelcentrum van Arnhem en daardoor zeer goed bereikbaar met de auto en

het openbaar vervoer.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier.


                            Social media / zakelijk portret

Steeds meer bedrijven zien het belang van mooie profielfoto’s van de medewerkers op socialmedia zoals Linkedin en Facebook. Een goede profielfoto geeft de ontvanger meteen een idee van iemands persoonlijkheid. De uitstraling van het beeld kan bijdragen aan het gevoel van vertrouwen. Zowel zakelijk als privé zul je makkelijker nieuwe contacten aantrekken. Dat is het effect van die positieve eerste indruk!

Wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier.